Tuesday, February 28, 2023

Supper's Ready -Genesis - 1972


28/2 --------------- 13Hand -------- k26 ----- 22-galactic

https://twitter.com/PietyPoet/status/1630541260397195264
met Supper's Ready - Genesis - 1972 [8m, new jeru finale]
Ukies [de vechtwilligen, inmiddels op] denken tegen het soort mensen te vechten, denken het soort mensen VOOR zich te hebben, die juist ACHTER ze staan en hen aanvuren zich op het zwaard te werpen met het oog op toekomstig verminderde tegenstand, mochten 'hun' troepen en verdedigers [maar in werkelijkheid dus zwaar misleidde ter verantwoording roepers] hun dodelijke fout inzien en herstellen.
Banderistas die als de lang en breed vijandig overgenomen Bolsh aanpakkerij larpen zijn geen haar slimmer dan duitsers en zwitsers die indiaantjes (na)spelen, Nepnazis die lang en breed uitgezwermde Bolshies op te huid zeggen te gaan willen zitten en naar het leven te kunnen staan in een geweldig staaltje aanval op preStalin onuiteengestoven paranoikratie.
Die gewillig- en kundigheid is minstens een week lang geleden begonnen lelijke kleerscheuren te vertonen en zodra er niet alleen een potentieel viraalgroot gat valt [1 kiekje van weigeraar aan straatpaal geplakt teveel] om  de waar goed gelovige Hasbara Hilversumiet voor alteveel schampere schimpscheuten te behoeden is het gedaan met een steigerend tij.

als dit de derde woekerwereldoorlog is sinds de kruistochten [niks arabieren uit jerusalem gooien dus, ook zoiets] dan was de 2e dodelijkst en deze meest farcikaal, slow motion, velen kozen en konden toen met relatief gemak van zijde wisselen.
Grootste roeptoeter wint ... vanaf dag 1 met Holodomor echo man Volodymyr Z .... welk gif willen de makgemekkerklassen in het westen nog uit hun versie slikken en de wakkeren onder hun er buiten houden????


0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Newer Posts Older Posts
Startpagina